Wat is de levertijd?

De levertijd is binnen twee weken na akkoord van de digitale proef. In overleg is een spoedlevering mogelijk.

Hoelang is het fruit houdbaar?

Appels: Twee weken na levering. Indien gekoeld bewaard nog langer.
Bananen: Bananen zijn minder lang houdbaar dan appels. In goed overleg zorgen wij ervoor dat de bananen er tijdens het moment van uitdelen goed uitzien.
Andere fruitsoorten zijn per geval verschillend. Neem hiervoor even contact met ons op.

Zijn andere aantallen mogelijk?

We hebben ervoor gekozen om de appels en bananen per doos te verkopen. Je kunt uiteraard zoveel dozen bestellen als je wilt. Maar geen andere losse aantallen.
Appels: 65 per doos
Bananen: 100 per doos

Is het bedrukken of graveren?

Wij bedrukken het fruit in eigen huis. Alle fruitsoorten worden bedrukt met goedgekeurd, eetbare inkt. Van graveren is dus geen sprake. Bij het graveren van fruit wordt de schil beschadigd. Het fruit is hierdoor minder lang houdbaar.

Hoe groot kan het fruit bedrukt worden?

De maximale drukafmeting voor appels, peren en citroenen is 3,2 bij 3,2 cm. De maximale drukafmeting voor bananen is 4 bij 2 cm.

Bedrukken jullie het fruit zelf?

Ja, het bedrukken doen wij in eigen huis. Fruit is kwetsbaar en daarom dient het bedrukken met zorgvuldigheid te gebeuren.

Gezond opvallen

Tijdens een beurs of evenement wil je opvallen met jouw bedrijf. Wil je gezond opvallen? Wij bedrukken verschillende soorten fruit met eetbare inkt.

Positief imago

Laat zien dat jouw bedrijf geeft om de gezondheid van mensen. Onderscheidend en zichtbaar zijn draagt bij aan een positief imago van jouw bedrijf.

Vraag een voorbeeld aan

Een digitaal voorbeeld om anderen te overtuigen

Aanvragen